Over Music2CancerOp 26 oktober 2019 vind in Musis Arnhem de eerste editie plaats van Music2Cancer. Op een unieke plek, een van de mooiste en modernste concertzalen van Nederland, treden fantastische artiesten op. Tijdens een spectaculaire show kunt u optredens verwachten van Romy Monteiro, Niels Geusebroek, Tommie Christiaan, Meike van der Veer en als finale een mini concert van Waylon samen met zijn complete band. Zij zetten zich in om van de avond een groot succes te maken. Uniek aan Music2Cancer is dat de opbrengst wordt gedoneerd aan onderzoek naar kanker. En met het kopen van een ticket voor dit unieke concert zorgt u ervoor dat er nog meer geld komt voor onderzoek naar kanker.


Spectaculaire show

Music2Cancer belooft een waar feest te worden. Deze avond vieren wij het leven! Tijdens een spectaculaire show halen we alles uit de kast om de bezoeker een geweldige avond te bezorgen. Reken dus letterlijk en figuurlijk op vuurwerk!

 
parallax background

Organisatie


1 op de 3 mensen in Nederland krijgt kanker. Dat betekent dat iedereen vroeg of laat met kanker in aanraking komt. Wij willen dat in de toekomst niemand meer hoeft te overlijden aan kanker. Wij dromen van een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Maar om dit te bereiken is geld nodig. Stichting Events2Cancer ontwikkeld en organiseert evenementen met het doel geld op te halen voor kankeronderzoek. Al het geld dat wij ophalen wordt gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding of aan een in overleg geselecteerd onderzoek die bijdraagt aan kankeronderzoek.


Stichting Events2Cancer organiseert Music2Cancer

error: Content is protected !!