Over Music2CancerOp een unieke plek, een van de mooiste en modernste concertzalen van Nederland, treden fantastische bekende artiesten op om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Music2Cancer is een spectaculair opgezette show waarmee het leven wordt gevierd. Hoewel de avond een bijzonder karakter heeft ligt de nadruk bij Music2Cancer vooral bij het genieten en de geweldige muziek. Uniek aan Music2Cancer is dat de opbrengst wordt gedoneerd aan onderzoek naar kanker. En met het kopen van een ticket voor dit unieke concert zorgen bezoekers ervoor dat er nog meer geld komt voor onderzoek naar kanker.


Spectaculaire show

Music2Cancer belooft een waar feest te worden. Deze avond vieren wij het leven! Tijdens een spectaculaire show halen we alles uit de kast om de bezoeker een geweldige avond te bezorgen.

parallax background

Organisatie


1 op de 3 mensen in Nederland krijgt kanker. Dat betekent dat iedereen vroeg of laat met kanker in aanraking komt. Wij willen dat in de toekomst niemand meer hoeft te overlijden aan kanker. Wij dromen van een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Maar om dit te bereiken is geld nodig. Stichting Events2Cancer ontwikkeld en organiseert evenementen met het doel geld op te halen voor kankeronderzoek. Al het geld dat wij ophalen wordt gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding of aan een in overleg geselecteerd onderzoek die bijdraagt aan kankeronderzoek.


Stichting Events2Cancer organiseert Music2Cancer