Musis Arnhem locatie Music2Cancer
27 januari 2019
Waylon treedt op tijdens Music2Cancer
30 januari 2019

Ticketverkoop start 31 januari

Donderdag 31 januari om 10:00 uur start de ticketverkoop voor Music2Cancer! Via de website zijn reguliere en VIP tickets te verkrijgen.

Music2Cancer is een bijzondere avond vol muziek en beleving. Muziek verbindt en werkt helend. Letterlijk. Mensen laten zich troosten, geruststellen en ontroeren door muziek. Alle reden dus om juist muziek in te zetten tegen kanker. Samen met fantastische artiesten zoals Niels Geusebroek, Meike van der Veer en Romy Monteiro gaan we deze avond het verschil maken. 

Je bent onderdeel van een bijzondere avond en je steunt ook het onderzoek naar Glioblastoom, de meest voorkomende kwaadaardige vorm van hersenkanker. Onderzoekers zijn bezig met een nieuwe behandeling die uitkomst kan bieden voor patiënten die nu niet of nauwelijks behandeld kunnen worden. Hierdoor kan de levensverwachting van deze patiënt aanmerkelijk groeien. 

Komende woensdag maken we de laatste 2 artiesten bekend die meewerken aan dit bijzondere evenement. Wil je niets missen en al eerder weten wie deze artiesten zijn? Meld je dan, op de website, aan voor de nieuwsbrief.