Pijn en verdriet omgezet in daadkracht
1 april 2019
Prachtige donatie ontvangen
8 augustus 2019

Stijn Fransen presenteert 1e editie Music2Cancer

Op zaterdag 26 oktober presenteert actrice en presentatrice Stijn Fransen de eerste editie van het concert Music2Cancer. 

Stijn Fransen kreeg landelijke bekendheid door haar rol als Sam Dekker in de RTL4 soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Daarvoor was ze te zien in de serie Spangas. Haar deelname aan het dans programma ‘Dance, Dance, Dance’ bracht haar tot de finale. Afgelopen seizoen was ze als een ware Robinson te zien in het populaire programma ‘Expeditie Robinson’.

Stijn voelt zich nauw betrokken bij het onderwerp kanker. Ze is ook ambassadrice voor de vereniging VOKK (vereniging ouders, kinderen en kanker) en zet zich daarnaast ook veelvuldig in voor de KIKA run.

De organisatie is erg blij en trots dat Stijn zich wil verbinden aan Music2Cancer. ‘We kijken heel erg uit naar de samenwerking met Stijn. Ze heeft een geweldige dosis energie en enthousiasme en zal met haar talent een geweldige host voor het concert . Daarnaast weet zij heel goed waarom het belangrijk is om geld op te halen voor onderzoek. Samen met haar en alle andere artiesten gaan we een mooie avond tegemoet, aldus organisator Jeroen Muller.’

Tickets voor Music2Cancer zijn inmiddels al te koop via deze website.