ArtiestenTijdens de eerste editie van Music2Cancer zullen diverse geweldige Nederlandse artiesten optreden. Lees hieronder meer over deze artiesten.
stijnbreed

Stijn Fransen

Stijn Fransen kreeg landelijke bekendheid door haar rol als Sam Dekker in de RTL4 soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Daarvoor was ze te zien in de serie Spangas. Haar deelname aan het dans programma ‘Dance, Dance, Dance’ bracht haar tot de finale. Afgelopen seizoen was ze als een ware Robinson te zien in het populaire programma ‘Expeditie Robinson’. De ze was ook te zien in enkele films waaronder de populaire film 'Rokjesdag'. Stijn zet zich ook in als ambassadrice voor de vereniging VOKK (vereniging ouders, kinderen en kanker).

Waylon

Waylon is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot 1 van de beste zangers van Nederland. De in 1980 in Apeldoorn geboren zanger is al vanaf jongs af aan met muziek bezig. Zijn eerste single 'Wicked Way' verscheen in augustus 2009. Na diverse awards en een gouden plaat nam Waylon in 2013, samen met Ilse de Lange, als The Common Linnets deel aan het songfestival. Het leverde het duo een 2e plaats op tijdens het Europese muziekfestijn. Het gaat de gewilde zanger op muziekgebied voor de wind, naast een 2e deelname aan het songfestival in 2018 ging Waylon ook het land door met zijn zeer succesvolle tour “ The World can Wait”. Daarnaast stond hij in december 2018 voor de 2e keer met de Top1000 Allertijden in de Rotterdamse Ahoy. 2019 belooft voor de zanger opnieuw zeer succesvol te worden. Naast een nieuwe tour staat hij in November opnieuw in Ahoy maar dan met zijn eigen' Waylon Top1000' concert'..
RomyMonteiro

Romy Monteiro

Romy Monteiro heeft eigenlijk nooit een zangcarrière nagestreefd, maar sinds ze er een paar jaar geleden achter kwam dat ze toch kon zingen wil ze niets anders meer. Na haar verpletterende auditie bij The Voice of Holland kan niemand meer om haar heen. Romy kreeg de hoofdrol te pakken in de succesmusical The Bodyguard en verbaasde iedereen met haar ongelooflijke talent. Daarnaast was ze ook te zien in het populaire dans programma Dance Dance Dance op RTL4. Inmiddels is Romy een veelgevraagd zangeres en presentatrice. Zo presenteert ze het televisieprogramma 'Mijn vader is de beste' en jaarlijks presenteert ze ook het Junior Songfestival, de Musical sing-a-long en het programma 'Lang leve de muziek show'. Op dit moment presenteert te op SBS6 het programma 'Dance Sing'.
nielsgeusgr

Niels Geusebroek

Niels Geusebroek is allang geen onbekende meer in het Nederlandse muzieklandschap. Zo begon de Haarlemmer ooit met de band Silkstone waar hij 'per ongeluk' zanger werd en scoorde met die band twee Top-40 noteringen en drie 3FM Megahits. Daarnaast bereikte hij de halve finale in The Voice Of Holland en maakte hij met DJ Wildstylez de hardstylehit 'Year Of Summer'. Hij staat een aantal keer met zijn eigen show in de theaters en op clubpodiums en scoort een dikke hit met 'Take your Time Girl'. Na een succesvolle tour met zijn show 'Wildfire' begon hij in 2018 een nieuwe uitdaging en ging de Nederlandse clubs in met zijn tour Throwback to 'Niels Geusebroek sings Coldplay', waarmee hij een ode bracht aan zijn muziek helden van Coldplay. Een tour die als zeer succesvol mag worden bestempeld. .

Tommie Christiaan

Tommie Christiaan werd landelijk bekend door zijn hoofdrol in de musical Zorro en het voorafgaande tv-programma 'Op Zoek Naar Zorro'. Op dit moment speelt hij de rol van Emilio Estefan in 'On Your Feet!' en speelde hij in 2018 Jezus in het livespektakel The Passion waarnaar hij succes had met zijn gezongen nummers 'Ik val' en 'Huil Nou'. Vorig jaar bracht Tommie zijn debuut-EP 'Zoveel Liefde' uit, dat zeer positief werd ontvangen. Na het uitkomen van het album is hij vanaf afgelopen najaar de theaters in gegaan met zijn show 'In een ander licht'. Deze bijzonder persoonlijke show is op dit moment nog te zien in een aantal theaters.
meikegr

Meike van der Veer

Meike van der Veer (6 juli 1985) wist het altijd al zeker; in menig vriendenboekje beantwoordde ze de vraag wat ze later worden wilde met ‘bekende zangeres’. De droom te kunnen leven van haar eigen instrument is uitgekomen. Meike zingt, schrijft en performt. Ze leeft met- en van de muziek. Meike was o.a. te horen in een uitverkocht HMH, in de kwart- finale van de allereerste editie van The Voice of Holland, op haar jaarlijkse Meike and Friends-concerten, onder landelijke radiocommercials en tijdens prachtige intieme huwelijksceremonies en grootse (bedrijfs-)feesten. Op Terschelling nam zij de clip op voor haar nieuwste single ‘Inside’, juist op dit eiland durft ze in kalmte terug naar binnen te gaan; vanuit de spotlight naar het zonlicht. Vanaf de kust bezien is Meike als de zee; Ze kabbelt zacht, golft groots en deint liefdevol mee..