Romy Monteiro treedt op tijdens Music2Cancer
18 januari 2019
Ticketverkoop start 31 januari
28 januari 2019

Musis Arnhem locatie Music2Cancer

De vorig jaar geopende parkzaal van Musis in Arnhem is dit jaar de locatie voor de eerste editie van Music2Cancer . Door zijn bijzondere bouw en perfecte akoestiek is de zaal uitstekend geschikt voor het evenement dat op 26 oktober van dit jaar zal worden gehouden. 

De organisatie van Music2Cancer is heel trots dat de eerste editie in wellicht de mooiste en modernste concertzaal van Nederland zal zijn. Er is plaats voor 1700 bezoekers in de zaal. Daarnaast is er een prachtig balkon, waar tijdens het evenement plaats is voor 122 VIP gasten. Zij hebben vanaf hun zitplek op het balkon een prachtig zicht over de zaal. 

Het podium en de backstage-faciliteiten bieden de organisatie de mogelijkheid om groot uit te pakken. “De faciliteiten backstage moeten heel erg goed zijn. Er moet genoeg kleedruimte zijn om alle artiesten te huisvesten. Daarnaast moet het podium groot genoeg zijn en alle mogelijkheden hebben om wat betreft licht en geluid groot uit te pakken. Bij Musis bieden ze dat en hebben ze de juiste mensen met de juiste kennis in huis om ons te assisteren” aldus organisator Jeroen Muller.

De parkzaal is gebouwd voor alle soorten muziek. Van een klassiek concert tot een popconcert. Om dit te realiseren worden voorafgaand aan het evenement speciale panelen geplaatst die ervoor zorgen dat de muziek perfect tot zijn recht komt.

 De liefde is wederzijds: ‘Musis is vereerd dat het Music2Cancer concert plaatsvindt in onze Parkzaal, wij dragen graag ons steentje bij aan dit mooie initiatief!’, aldus de directie van Musis Arnhem.

error: Content is protected !!