Win een Meet & Greet met Romy
9 oktober 2019
Bedankt!
28 oktober 2019

Laatste informatie

Nog maar 2 nachtjes slapen tot we los kunnen gaan in de parkzaal van Musis. Wij hebben er onwijs zin in en wij hopen jij ook! Hieronder nog wat handige informatie op een rij. 

Music2Cancer vindt plaats op zaterdag 26 oktober en duurt van 20:00 tot 23:30. We openen om 19:00 de deuren van de hoofdingang. Om 19:30 open we de deuren van de zaal.


Kaarten

Music2Cancer is nog niet uitverkocht. Daarom is er ook aan de deur mogelijkheid om kaarten te kopen. De kassa van Musis zal ook deze avond geopend zijn. Maar let op! De kassa sluit op het moment dat de show start. Zorg dus dat je je tijdig aan de kassa meld. Heb jij al kaartjes besteld via Musis en kan je je kaart(en) niet meer vinden? Kijk dan even in je account. Daar worden je tickets opgeslagen.

Leeftijd / ID

Music2Cancer kent geen minimumleeftijd. Maar jongeren onder de 16 moeten wel met een begeleider komen. Daarnaast hebben wij een strikt beleid betreft alcohol. Onder de 18 wordt er geen alcohol geschonken. De beveiliging gecontroleerd hier goed op. Zorg in ieder geval dat je je ID bij je hebt.

PIN ONLY

Een lekker drankje haal je vooraf of tijdens het concert aan één van de barren in de zaal. Hier kan je enkel betalen met je pinpas. Er wordt sinds september van dit jaar geen contant geld meer aangenomen bij Musis.

Sta concert

Music2Cancer is een concert zonder stoelen, dus een sta concert. Bezoekers met VIP tickets hebben toegang tot het VIP balkon met toegewezen zitplaatsen.

Krasloterij

Vanaf het moment dat de deuren opengaan zijn er in de foyer kraskaarten te koop. Deze zijn te koop tot ze op zijn of tot het einde van de show om 23:30. De kraskaarten kosten €3,- en geven je kans op een leuke prijs. Zo zijn er entree tickets te winnen voor diverse toeristische trekpleisters maar ook hotelovernachtingen, boeken, bioscoopbonnen en zelf een (korte) vakantie aangeboden door TopParken. De opbrengst van de loterij wordt bij onze uiteindelijke opbrengst opgeteld. Verliezen doe je dus eigenlijk nooit.

Let op! De krasloten verliezen aan het einde van de avond de geldigheid, haal je prijs dus ook echt na de show op of het moet anders op het kraslot vermeld staan.

Garderobe

Bij elke ticket is de garderobe inbegrepen. U kunt na binnenkomst u jas of tas kwijt bij de bewaakte garderobe.

#music2cancer

Maakt u tijdens Music2Cancer foto’s en filmpjes die u op uw sociale media account zet? Gebruik dan #music2cancer en deel het met iedereen..

Laten we er met elkaar een geweldige avond van maken. Laten we het ‘Leven Vieren’ met elkaar!

Tot zaterdag!