Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag of kun je iets niet vinden? Check eerst de veelgestelde vragen voor een antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via info@music2cancer.nl.
1Ik zie dat de ticketprijs is veranderd, hoe kan dat?
Er is door Musis een actie ticket in het leven geroepen om op deze manier de laatste dagen voor het concert de ticketverkoop nog een boost te geven. Dit is een gebruikelijk iets voor als de ticketverkoop iets achter blijft.
2Waar kan ik tickets kopen?
De tickets voor Music2Cancer zijn via de officiële website van het event te verkrijgen. Wil je liever fysieke tickets? Deze zijn te koop aan de kassa van Musis. Kijk op hun Website voor de openingstijden.

VIP tickets bestel je via de organisatie.

LET OP! Tweedehands kaarten kopen is altijd een risico en raden wij ook zeker af. Bestel je kaarten alleen via de officiële website!
3Waarom betaal ik servicekosten?
De service kosten zijn kosten die gemaakt worden voor het kopen van een kaartje daarnaast zit ook de kosten voor de garderobe verwerkt in de service kosten. Je kan dus, vooraf, je jas op een bewaakte plek afgeven.
4Is er een garderobe en wat kost dat?
Er is in Music Arnhem een garderobe. Je kan daar veilig je jas op laten hangen. Deze garderobe wordt bewaakt. De kosten voor de garderobe zitten verwerkt in de service kosten. Je hoeft daar op de avond zelf dus niet voor te betalen.
5Van hoe laat tot hoe laat duurt het concert?
Music2Cancer start om 20.00 en eindigt rond 23.30. De toegangsdeuren van Musis openen om 19.00.

Een tip! Kom op tijd want in de foyer is o.a. een Kras & Win actie. Waarbij je, bij een donatie van €3,- een kraskaart ontvangt en je wellicht kans maakt op 1 van de 310 prijzen.
6Is het toegestaan om in of buiten Musis te roken?
Nee, in Musis is het absoluut verboden te roken. Wil je toch roken dan kan dat aan de voorzijde. Van de beveiliging ontvang je een stempel waarmee je weer terug naar binnen kan. Uiteraard motiveren wij het roken tijdens ons evenement natuurlijk niet. En zouden het geweldig vinden als je, in ieder geval deze avond, niet rookt. Van roken kan je ernstig ziek worden.
7Ik kom met de auto, kan ik ergens parkeren?
Musis ligt vlak bij de Musisgarage. Hier kunt u uw auto parkeren, en daarna kunt u lopen naar Musis. Let op: Vanaf 18:00 uur betaalt u in de parkeergarage €0,50 ct per uur.
8Ik kom met het OV. Hoe kom ik bij Musis?
Musis is prima bereikbaar met het OV. Bekijk via deze link wat de snelste route is.
9Ik wil een van de artiesten ontmoeten, kan dat?
Wij kunnen helaas niets 'regelen'. Maar via diverse acties zijn er wel diverse Meet & Greets te winnen met een aantal artiesten die deze avond optreden. Deze acties worden aangekondigd via onze sociale media kanalen en via de kanalen van de artiesten zelf. Stijn Fransen, Romy Monteiro & Waylon zullen een Meet & Greet actie aankondigingen.
10Hebben jullie ook VIP tickets?
Ja die zijn er! Maar deze zijn voornamelijk voor de zakelijke markt. VIP gasten hebben een eigen plek, namelijk op het balkon. VIP tickets zijn enkel te koop via de organisatie. Kijk op www.music2cancer.nl/vip voor meer informatie
11Ik wil graag foto's maken tijdens het event, kan dit?
Tijdens het concert zijn professionele foto en video camera's verboden. Alle soorten camera's waar een verwisselbare lens op kan zijn niet toegestaan. Wij zijn erg terughoudend met accreditaties gezien het een evenement is voor de bezoekers. Wil je toch een aanvraag doen, mail dan naar info@music2cancer.nl
12Werken jullie met muntjes?
Nee, er is besloten dat er niet met muntjes gewerkt gaat worden. Bij Musis kan je alleen (contactloos) betalen met de pin. Er wordt dus geen contant geld aangenomen.
13Ik zit in een rolstoel, hebben jullie daar rekening mee gehouden?
Ja, ook daar hebben wij rekening mee gehouden. Helaas is de ruimte wel beperkt en kunnen we maar een maximaal aantal rolstoelers toe laten waarvan wij het goede zicht kunnen garanderen. Wil je tickets reserveren dan kan dat enkel via het bespreekbureau van Musis. Zij zijn te bereiken op telefoon nummer 026 - 443 73 43.

14Vinden er nog verassing optredens plaats?
Wij vinden het leuk om een verassing ook echt een verassing te houden. De avond zit vol met leuke en bijzondere momenten. Van de opening tot het laatste nummer van de avond.